Mi Moneda Spring/Summer 2015

Sieradennieuws
Algemeen
De zomer staat op het punt van aanbreken en dat is ook bij Mi Moneda niet onopgemerkt gebleven. Zoals ieder jaar presenteert dit prachtige Nederlandse sieradenmerk in de maand mei haar stralende lente/zomer-collectie. Mi Moneda weet als geen ander de trends van morgen aan te voelen en slaagt ook nu weer in het neerzetten van een perfecte collectie.


De eerste eye-catchers van de nieuwe collectie zijn de prachtige opengewerkte munten uit onder andere de Danza, Rosario en de Rosa series. Maar ook de Hope, Faith en Love munten zijn prachtige open munten met schitterende Swarovski elementen die zeker gezien mogen worden en eenvoudig te combineren zijn met al eerder uitgebrachte ontwerpen.

Naast de open munten is er ook weer een veelvoud aan stralende en kleurrijke munten toegevoegd aan de nieuwe collectie. De Marino munten zijn een waar kleurenspektakel. Ieder straaltje licht dat op deze munten valt zorgt voor een speels en vrolijk kleureffect.

Ook zijn er nieuwe armbanden, colliers en munthouders te bewonderen. De Grace munthouders zijn voorzien van een rij bijzonder mooie stenen langs de rand waardoor niet alleen de munt maar ook de houder straalt als nooit tevoren. De Cambio Karma en Cambio Dolce armbanden zijn verkrijgbaar in de welbekende zilveren en geel- en roségoud vergulde varianten. Daarnaast is er nog de opvallende Fuerte armband, een prachtig sieraad met een unieke uitstraling dankzij het gebruik van roggenleder.

Kunt u niet wachten om de nieuwe Mi Moneda collectie te bekijken? Klik dan hier om direct naar de nieuwe collectie te gaan!