Pequignet - Verrassende Franse Nouveautés

Horlogenieuws
Algemeen
Het Franse Pequignet kwam tijdens 's werelds grootste horloge- en juwelenbeurs, Baselworld 2015, met een aantal aangename aankondigingen. Zo beloofde Pequignet niet alleen bestaande series uit te breiden en te vernieuwen maar werd ook duidelijk dat het in de Franse Jura gehuisveste horlogemerk een aantal compleet nieuwe horlogelijnen zou gaan uitbrengen.

De eerste primeur is de Pequignet Royale 300 reeks. De Royale 300 is Pequignet’s allereerste duikhorloge. Een duikhorloge waarmee u to 300 meter diepte kunt genieten van de fenomenale prestaties van het fameuze Calibre Royale manufactuuruurwerk. Hiermee bent u verzekerd van maarliefst 88 uur gangreserve en automatische opwinding. De opvallend gekleurde in één richting verdraaibare lunette geeft de Pequignet Royale 300 het sportieve uiterlijk wat u van een duikhorloge mag verwachten.

De tweede noviteit is een reeks prachtig vormgegeven pilotenhorloges. De Pequignet Aviateur horloges zijn een sublieme combinatie van hedendaagse techniek en een klassiek design gebaseerd op vliegeniershorloges uit de jaren '30 van de vorige eeuw. De wijzerplaat met zijn zeer opvallende uur-markeringen doet qua uiterlijk meteen denken aan de goed afleesbare instrumenten uit een vliegtuig cockpit.

De jongste telg van de Moorea Élégance familie is de eerste verrassende aanvulling op de bestaande collectie van Pequignet. De Pequignet Moorea Élégance Chronograph is de eerste chronograaf binnen de  Élégance-serie. De horloges zijn voorzien van een kolomwielchronograafkaliber met automatische opwinding en verkrijgbaar in een prachtig klassiek design in verschillende kleuren.

Ook de gracieuze Trocadero dameslijn is uitgebreid met een ruim assortiment nieuwe modellen. Deze sierlijke horloges stralen pure Franse luxe en elegantie uit. De Pequignet Moorea Trocadero is verkrijgbaar in een zeer uitgebreid palet aan kleuren en materialen. Er is keus tussen stalen en kalfslederen banden, bi-color en gekleurd hagedissenleer, met en zonder diamant. De Trocadero-lijn is enorm veelzijdig en heeft een geheel eigentijds karakter met een klassieke ondertoon.

Klik hier om de complete collectie Pequignet horloges te bewonderen!