Buddha to Buddha - This Universe Means Together

Sieradennieuws
Algemeen
Sinds de oprichting van Buddha to Buddha in 1997 heeft dit Nederlandse sieradenmerk een bijzondere band met het Indonesische eiland Bali. Al vanaf het eerste moment worden de in Amsterdam ontworpen sieraden vervaardigd door de beste zilversmeden die dit paradijselijke eiland rijk is. Om iets terug te kunnen geven aan de bevolking van Bali werkt Buddha to Buddha samen met de Bali children Foundation, een organisatie die zich inzet voor onderwijs en het behoud van cultureel erfgoed, en heeft het de Charity Collection in het leven geroepen.



De Buddha to Buddha Charity collectie is een schitterende serie sieraden waarvan een deel van de opbrengst naar de al eerder genoemde Bali children Foundation gaat. Aan deze collectie is nu een uitbreiding toegevoegd, de Universe serie. Met de slogan “This Universe Means Together” roept Batul Loomans, de geestelijk vader van Buddha to Buddha, mensen wereldwijd op om, ongeacht ras, religie of nationaliteit, samen als mensheid zorg te dragen voor elkaar, onze omgeving en onze planeet.

De grote blikvanger van de Universe collectie is de prachtige 3-in-1 ring. Dit is de eerste keer dat Buddha to Buddha een dergelijke ring gemaakt heeft, een uniek sieraad dus! Ook de prachtig gevlochten armbanden zijn een lust voor het oog dankzij de schitterende kleurcombinaties en de perfecte afwerking van de zilveren sluiting. Op alle sieraden is de tekst  “This Universe Means Together” terug te vinden. Op het ene sieraad op een kleine en ingetogen manier, op de dogtag en de stoere Italiaans lederen armbanden staat het pontificaal zichtbaar op de handgemaakte zilveren onderdelen.

Bent u het met Batul Loomans eens dat de wereld wel wat extra bewustwording, liefde en vreugde kan gebruiken? Klik dan hier om de nieuwe Buddha to Buddha – This Universe Means Together collectie te bekijken!