Certina DS-8 Chronograph Moon Phase

Horlogenieuws
Algemeen
De nieuwste telg in de Certina-familie is er een die wat extra aandacht mag krijgen. Eerder dit jaar werd in Zwitserland de Certina DS-8 Chronograph Moon Phase gepresenteerd en het is op alle vlakken een schitterend horloge. Met zijn gedistingeerde uiterlijk en sublieme technische specificaties is dit horloge een prachtige mijlpaal in de rijke historie van Certina.


Shop hier de collectie!


De Certina DS-8 Chronograph Moon Phase heeft, zoals de naam al vermeld, een maanfase display met daar bovenop een “gemiddelde lengte van de maancyclus” indicator. Verder zien we op de stijlvolle wijzerplaat een chronograaf en datumweergave. Met zijn diameter van 42 mm heeft het horloge de perfecte verhoudingen. Dankzij de schitterende vormgeving is er een hoop informatie zichtbaar op de wijzerplaat zonder dat deze onoverzichtelijk of te druk wordt. De afwerking van de sunburst wijzerplaat met PVD en Superluminova geeft het horloge zijn stijlvolle uiterlijk en maakt de Certina DS-8 Chronograph Moon Phase zeer goed leesbaar onder alle omstandigheden.

De drijvende kracht in dit horloge is de ETA G10.962 BH PRD Precidrive. Dit quartz kaliber uit de Thermoline familie, dat automatisch plotselinge temperatuurswisselingen compenseert, staat garant voor een uiterst accurate tijdsweergave en -meting. Bij gemiddeld gebruik heeft de Certina DS-8 Chronograph Moon Phase slechts om de 38 maanden een nieuwe batterij nodig. De Double-Security techniek van Certina beschermt het ingenieuze binnenwerk tegen de elementen.

Inherent aan de DS bescherming is het saffierglas dat op dit prachtige horloge ligt. Dit biedt het horloge de beste bescherming tegen krassen en geeft de gebruiker de mogelijkheid optimaal van zijn horloge te kunnen genieten. Het achterdeksel is voorzien van de iconische Certina schildpad hetgeen het horloge helemaal af maakt.

Klik hier om direct naar de nieuwe Certina DS-8 Chronograph Moon Phase horloges te gaan!