Seiko Prospex Diver's Watch 50th Anniversary

Horlogenieuws
Algemeen

In 1965 introduceerde Seiko zijn eerste Diver's Watch. In de daaropvolgende 50 jaar werd de ene na de andere uitdaging op glorieuze wijze overwonnen hetgeen resulteerde in een indrukwekkende lijst innovaties die dit Japanse merk achter zijn naam mag schrijven. Om dit te vieren brengt Seiko vier schitterende limited editions uit én kunnen we in Nederland eindelijk genieten van de high-end Seiko Prospex Marinemasters!


Ter ere van de 50e verjaardag van het Seiko duikershorloge presenteert Seiko een viertal Special Editions die uitsluitend in het jubileumjaar geproduceerd worden. Alle vier de horloges hebben een gravure in het achterdeksel met de teksten 'Special Edition' en '50th Anniversary' en worden geleverd in een schitterende giftbox. Twee van deze gelimiteerd uitgebrachte horloges zijn voorzien van een automatisch Seiko uurwerk, hierdoor is kwaliteit gegarandeerd! De andere twee Limited Editions zijn Kinetic GMT Diver horloges, verkrijgbaar in wit of zwart met gele accenten. Zowel de automaat Divers als de Kinetic modellen zijn voorzien van de inmiddels zeer bekende dubbele kastcontructie van Seiko, hiermee is het horloge extra beschermd tegen eventuele schokken.




Het tweede deel van al het mooie nieuws dat vanuit Japan komt is de toevoeging van de wereldberoemde Prospex Marinemaster horloges aan de Nederlandse collectie. Deze boegbeelden van de Seiko duikerscollectie zijn nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Zowel de quartz- als de automaat versie van deze schitterende duikershorloges zijn tot op grote diepten uiterst nauwkeurig en bijzonder betrouwbaar.


Klik hier voor de nieuwe collectie Seiko Prospex Duikershorloges.