Horloges en sieraden voor dames!

U vindt bij Bouman altijd een groot assortiment luxe horloges en sieraden voor dames. Soms is het wel wat onoverzichtelijk, dat geven we toe. Zoveel moois om uit te kiezen! Dat is nooit makkelijk. Deze inspiratiepagina wordt regelmatig geüpdatet met de nieuwste en mooiste sieraden en horloges voor dames.

De Panarea-lijn van One More is een lust voor het oog. Fonkelende kleurstenen en diamanten worden pavé gezet in deze ringen. Er zijn in alle kleuren bijpassende hangers en oorsieraden te koop.

One More - 0539872A -
€ 3.555,-

Net nieuw binnen! Deze moderne klemarmband van Tirisi Jewelry is gemaakt van 18 karaats goud. Optioneel is deze armband rijkelijk bezet met fonkelende diamanten.

Tirisi Jewelry - TB2092Y -
€ 1.995,-

Bijzonder in alle opzichten. Deze Manufacture Moonphase voor dames van het Zwitserse Frederique Constant. De sterren op de wijzerplaat en de fonkelende diamanten doen de naam "Starlight" eer aan.

Frederique Constant - FC-701NSD3SD4 -
€ 4.595,-

Rechthoekige horloges voor dames worden niet beter en mooier gemaakt dan de DolceVita van Longines. Er zijn vier maten, in verschillende uitvoeringen. Deze knalrode alligatorband springt echt in het oog.

Longines - L55120715 -
€ 3.560,-

Fope Gioielli uit Italië maakt de mooiste gouden juwelen. Het unieke Flex'it systeem maakt de armbanden draagbaar en bijzonder comfortabel. De gehele armband is van 18 karaats goud. Voor de veren in de armband is een speciale gepatenteerde goudlegering ontwikkeld. De complete Prima-collectie vindt u bij BoumanOnline en Bouman Juwelen

Fope Gioielli - F744B-PAVE-Y -
€ 3.170,-

Bouman vroeg aan Tirisi om een Milano ring te maken die precies tussen de grote Milano en de Milano Sweeties in viel. Deze Mid-Size Milano ringen zijn permanent opgenomen in de collectie. De basis van de ring is smaller, de middensteen groter. De meest luxe variant is volledig pavé bezet met diamanten.

Tirisi Jewelry - TR9657DW -
€ 2.749,-

De langverwachte goudcollectie van Buddha to Buddha is exclusief te koop bij enkele dealers in Nederland. U vindt de volledige collectie, waaronder deze lederen Bennett Armband bij Bouman.

Buddha to Buddha - G003 -
€ 1.190,-

Helemaal nieuw in de collectie van Bouman zijn de luxe opbergaccessoires van Wolf 1835. Deze firma legt zich volledig toe op innovatie en maakt luxe cases en (reis-)etuis voor sieraden en horloges. Een speciale voering zorgt ervoor dat de sieraden beter beschermd blijven.

Wolf - 329771 -
€ 319,-

Buddha to Buddha is al sinds de oprichting van BoumanOnline in 2008 onderdeel van het assortiment. Met wisselende collecties maakt het merk veel indruk. De nieuwe goudcollectie is bijvoorbeeld een schot in de roos. Maar échte klassiekers blijven altijd bestaan. Zoals deze Chain Big armband, of de bijpassende ring(en) en oorsieraden.

Buddha to Buddha - 080 -
€ 589,-

One More biedt een uitgebreide collectie ringen die perfect op elkaar aansluiten. De eigentijdse sieraden worden allemaal gemaakt in 18 karaats goud. De One More Etna ringencollectie bestaat uit diverse gekleurde edelstenen, zo vindt u alleen al drie tinten blauw.

One More - 050452TT -
€ 1.069,-