Terug

Bestelling annuleren

Als uw bestelling nog niet is verzonden dan heeft u nog de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Om misverstanden te voorkomen is het alleen mogelijk om uw bestelling te annuleren per e-mail. Vermeldt duidelijk uw ordernummer indien u een ander e-mailadres gebruikt dan hetgeen u heeft gebruikt voor uw bestelling of wanneer u meerdere bestellingen heeft geplaatst.

Annuleren is uiteraard kosteloos, we brengen geen administratiekosten in rekening. Heeft u een betaling verricht, dan wordt deze binnen 48 uur teruggestort. Binnen een paar dagen is het bedrag weer zichtbaar op uw rekening of creditcard. Als u een bestelling annuleert die u na ontvangst wilde betalen via de accept giro-dienst van AfterPay, dan verwijderen we de accept giro en krijgt u ook geen rekening.

Is uw bestelling al verzonden? Dan kunt u de bestelling alleen nog retourneren, kijk hiervoor bij retourneren. U kunt de zending ook weigeren aan de deur, maar het kan tot wel drie weken duren alvorens het pakket weer terug is bij BoumanOnline. De terugbetaling van het aankoopbedrag of de verwijdering van uw accept giro via AfterPay wordt uitgevoerd op het moment dat uw bestelling weer hier is.

Voor zakelijke klanten is het niet zondermeer mogelijk om uw bestelling te annuleren. Indien een bestelling is geplaatst via de website, kan deze alleen binnen 24 uur worden geannuleerd per e-mail. BoumanOnline brengt 10% van de orderwaarde in rekening. Na de periode van 24 uur is het niet meer mogelijk uw bestelling te annuleren en wordt de bestelling afgeleverd.

Indien het voorkomt dat een product niet meer leverbaar is, of wanneer de levertijd meer dan twee weken afwijkt van hetgeen wij als indicatie opgeven, kan een zakelijke bestelling wel kosteloos worden geannuleerd. Wanneer wij vooraf geen levertijd in werkdagen opgeven, dan kan er geen sprake zijn van uitloop en kan een bestelling niet worden geannuleerd.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha