Terug

Cadeauverpakking

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling aangeven dat u graag een cadeauverpakking wilt. BoumanOnline besteed veel aandacht aan de cadeauverpakking, een cadeau is immers zoveel leuker om te geven als het er ook goed uit ziet! Wanneer u een cadeauverpakking selecteert, zorgen wij ervoor dat de presentatie van het cadeau een klein feestje is. Met kleurrijke linten en glanzend papier wordt met de hand een prachtige strik gefabriceerd.

Wij zorgen er voor dat u altijd iets te kiezen heeft op het gebied van de cadeauverpakking. We hebben verschillende thema's waar u uit kunt kiezen, standaard hebben we de luxe, neutrale verpakking en de over the top liefdes verpakking met rode hartjes en vrolijke linten. Al naar gelang het jaar vordert hebben we ook speciale seizoensgebonden thema's zoals de oranje Koningsdag-verpakking en de feestelijke Sinterklaas-verpakking.

Heeft u een speciaal verzoek voor de cadeauverpakking? Dan kunt u die aan ons doorgeven in het opmerkingen-venster bij cadeaupapier-keuze. Wij zullen onze best doen om uw wensen te vervullen.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.