Terug

Zakelijke klanten

BoumanOnline rekent een groot aantal bedrijven en lokale overheden tot zijn vaste klantenkring. Het is altijd mogelijk om uw bestelling zakelijk aan te schaffen. Indien van toepassing op de aankoop brengt dit ook een BTW-voordeel met zich mee. BTW Mag door Nederlandse bedrijven worden teruggevraagd, voor bedrijven buiten Nederland kan BoumanOnline aan het 0%-tarief factureren indien er een geldig BTW-nummer wordt overlegt.

Zakelijke klanten vallen niet onder de geldende wetten en regelgeving aangaande Koop op Afstand en het Herroepingsrecht. Kortgezegd houdt dit in dat u de zakelijk gemaakte aankoop niet kunt (kosteloos) annuleren*, retourneren of ruilen. Uiteraard blijft BoumanOnline wel verantwoordelijk voor de kwaliteit van een geleverd product. De garantie en conformiteit zijn ook voor zakelijke klanten gewoon goed geregeld bij BoumanOnline.

Meer weten over de mogelijkheden om bijvoorbeeld horloges en sieraden te voorzien van een bedrijfslogo? Bekijk dan de informatie over Personaliseren in de BoumanOnline Kennisbank.

*Meer informatie over bestellingen annuleren voor Zakelijke Klanten vindt u onder Annuleren

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.