Internationale betalingen worden door BoumanOnline op verschillende manieren geaccepteerd. U kunt echter niet altijd gebruik maken van alle mogelijkheden en voor sommige landen gelden restricties.

Voor internationale betalingen accepteert BoumanOnline altijd betalingen per bank of via iDeal en betalingen via PayPal. Creditcards die niet zijn uitgegeven in een EU-land worden niet geaccepteerd door ons. Creditcards die wel zijn uitgegeven in de EU, maar gebruikt worden in een ander land, zullen niet automatisch worden geaccepteerd. 

Wij doen er alles aan om fraude met betalingsgegevens te voorkomen, één van deze fraudepreventiemiddelen is een controle op IP-adres. Indien uw IP-adres afkomstig is uit een ander land dan waar de creditcard is uitgegeven, dan ziet u een foutmelding tijdens het betalen. Neem contact op met BoumanOnline, wij kunnen uw betaling handmatig accorderen bij de creditcardmaatschappij. Voorbeeld: U bestelt vanaf uw vakantie-adres in Spanje, met een Nederlandse creditcard. Het kan ook zijn dat u voor een grote multinational werkt die een eigen netwerkserver heeft in het buitenland, u bestelt vanuit Nederland met een Nederlandse kaart maar voor ons lijkt het alsof uw bestelling uit een ander land komt.