Terug

Aflevering

De aflevering van uw pakket wordt gedaan door een koerier van PostNL Pakketten of een andere vervoerder indien wij dit met u hebben overlegd. Voor alle zendingen die wij versturen geven wij de opdracht mee dat er moet worden getekend voor ontvangst.

Wanneer u echter uw brievenbus in de deur heeft, kan een chauffeur de overweging maken om uw bestelling in de brievenbus te leveren en zelf te tekenen. Het mag officieel niet, maar als het veilig is dan vinden wij dat bij BoumanOnline niet altijd bezwaarlijk. Wanneer u dit als niet prettig heeft ervaren, laat het ons dan weten via info@boumanonline.nl, wij geven dit door aan de desbetreffende chauffeur. De koerier zal er bij de eerstvolgende levering op toezien dat dit niet nogmaals gebeurt.

Het kan ook voorkomen dat de chauffeur het pakket aflevert bij buren in uw straat. In dat geval kunt u via Track & Trace zien op welk huisnummer het geleverd is. Wij kunnen dit ook altijd achterhalen door contact op te nemen met de vervoerder.

Wilt u een levering die enkel op uw eigen huisadres wordt afgeleverd? Geeft u dit dan bij ons aan. Wij kunnen dit als specificatie voor aflevering meegeven aan PostNL.

Voor alle vragen en opmerkingen over de (af)levering door de koeriers van PostNL Pakketten bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. Ook als u klachten heeft over de manier waarop het pakket bij u is afgeleverd, dan vernemen wij dit graag via het algemene e-mailadres van BoumanOnline.nl

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha