Terug

Altijd traceerbaar

De pakketten die wij versturen zijn altijd voorzien van Track & Trace. Ieder pakket wordt ingescand door de chauffeur die bij BoumanOnline de pakketten ophaalt, binnen een half uur ontvangt u ook de e-mail met Track & Trace gegevens van deze zending.

Vanaf dat moment ontvangt het pakket scans die vertellen waar het pakket zich bevind. U kunt de verschillende scans zelf volgen via de website van PostNL. Zodra PostNL uw pakket goed traceerbaar heeft, krijgt u ook een verwachte bezorgdatum inclusief tijdvakindicatie. Zoals u weet, is het tijdvak dat wordt aangegeven altijd een indicatie. Als een PostNL-koerier teveel pakketten heeft, als er file is, of als het spekglad is op de weg kan dit een beetje afwijken.

Het is ook mogelijk dat er vertraging optreed tijdens transport, een pakket kan per abuis naar het verkeerde uitleverdepot worden gebracht of valt van een band en wordt pas de volgende dag gevonden. BoumanOnline heeft geen invloed op het transport. We verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met PostNL om te informeren naar de status van uw verzonden pakket. In alle gevallen van vertraging zorgt de vervoerder ervoor dat uw pakket de dag erna met voorrang behandeld wordt. Een pakket dat langer dan 48 uur onderweg is, is heel erg zeldzaam.

Komt u er zelf niet uit met PostNL of lijkt het pakket vermist? Geen nood. Neem contact met ons op en wij nemen het contact met PostNL van u over.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.