Terug

Passen en meten

Bestellen via het internet kan voor verrassingen zorgen, zeker wanneer u niet honderd procent zeker was van uw maat of wanneer u het bestelde product nog nooit in het echt heeft gezien. Een sieraad of horloge kan ook onverhoopt tegenvallen of simpelweg niet mooi staan aan uw lichaam.

U kunt uw bestelling na ontvangst bekijken en passen. Wij adviseren u daar rustig de tijd voor te nemen, bekijk en/of pas de door u aangekochte artikelen op verschillende momenten van de dag. Bekijk het ook in de spiegel, als u het aan / op / om heeft, zo krijgt u een beeld van hoe andere mensen het zien. Wat ook nogal eens kan helpen is het passen bij daglicht. Ga dus eens naar buiten, bij voorkeur als het droog is. Dit is zowel voor uzelf, als voor uw nieuwe aankoop prettiger. :)

Ga in de periode van passen en meten voorzichtig om met de producten die u heeft ontvangen. Lees ook "Voorkom beschadigingen" voor handige tips.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha