Terug

Voorkom beschadigingen

U kent het gezegde; "Het eerste krasje is het ergst". Dat geldt ook voor de nieuwe sieraden en horloges die u aankoopt via onze website. Helemaal als u van de bestelling afziet en uw aankoop terug stuurt. Let er (heel) goed op dat artikelen die u van ons ontvangt niet beschadigen terwijl ze in uw bezit zijn.
Sieraden en horloges zijn kwetsbaarder dan u denkt.  Om misverstanden en vervelende situaties bij een ruiling of retourzending te voorkomen, verzoeken wij u om goed na te denken wat u precies met de producten doet. Lees deze tips dan ook zorgvuldig en doe er uw voordeel mee.

Horloges:

- Als u een horloge om uw pols uitprobeert, doe dan eerst uw eigen horloge af. De kroon van uw eigen horloge kan schade veroorzaken op het nieuwe horloge dat u zojuist heeft ontvangen.

- Heeft uw nieuw aangekochte horloge een metalen band? Zorg er dan voor dat de band niet tegen de achterkant van de horlogekast aan komt. Als u klaar bent met passen plaats dan het horloge weer terug op de houder die de band gestrekt houdt. 

- Leg een horloge ook niet op tafel. Een stenen keuken- of tafelblad is funest voor een metalen horlogeband of kast. Pak bij voorkeur een theedoek uit de kast om het horloge op te leggen. 

Dit klinkt misschien wat gek. Maar als u het horloge retourneert, willen wij het nog wel graag aan een ander persoon willen verkopen. In onze winkel, is er veel licht om de horloges goed te kunnen bekijken. Krasjes vallen bij ons in de winkel direct op. Meer dan bij u thuis om 22:00 uur aan de keukentafel. :)

Sieraden:

- Als u nieuw ontvangen sieraden gaat passen, leg ze dan niet op een stenen keuken- of tafelblad en pak bij voorkeur een theedoek uit de kast om het sieraad op te leggen. 

- Bewaar armbanden volledig uitgelegd. Dus niet op een hoopje. Hierbij komt het metaal op het metaal. Dit levert schade op.

- Voor het passen van ringen adviseren wij om dit op verschillende momenten van de dag te doen. Bij de meeste mensen verandert de dikte van de vingers gedurende de dag. Als u een ring om doet en u komt er na een paar uur dragen achter dat de maat toch niet helemaal goed is. Dan kunt u er eigenlijk vanuit gaan dat de ring in deze periode beschadigd is. U zit natuurlijk niet deze hele dag stil. In een paar uur tijd komt een ring in aanraking met allerlei metalen objecten. Metaal dat in veel gevallen harder is dan zilver of goud. Deurklinken, de versnellingspook van uw auto, sleutels of zelfs bestek kunnen ervoor zorgen dat de ring beschadigd.

- Oorsieraden worden door BoumanOnline verzonden in een doorzichtige, gesealde verpakking. Om hygiënische redenen kunt u de sieraden daarom niet passen in het oor, wij zullen er echter altijd voor zorgen dat u de sieraden goed kunt bekijken door ze voor het oor te houden.

Het klinkt natuurlijk best een beetje kinderachtig. Wij vallen bij Bouman ook zeker niet over ieder klein krasje. Maar wij sturen u een nieuw product op, zonder oneffenheden. Als u van de koop afziet. Dan willen wij nog wel een volgende klant kunnen verblijden met een volledig onbeschadigd product.

Heeft u vragen over wat u wel of niet kunt doen met uw ontvangen sieraad of horloge? Schroom niet om ons te contacteren, wij kunnen u van advies voorzien.


Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha