Terug

Retourneren via PostNL

Retourneren van bestellingen die u bij BoumanOnline heeft geplaatst, kunt u in de ogen van Bouman het beste doen via de diensten van PostNL. Wij raden u aan om gebruik te maken van de Pakketpost met Track & Trace, Aangetekende Post of de Verzekerservice voor artikelen met een waarde hoger dan € 500,-.

Pakketten die via PostNL worden teruggestuurd naar Bouman, worden doorgaans binnen 24 uur afgeleverd op dinsdag tot en met zaterdag. Wij behandelen zendingen die binnenkomen via PostNL op volgorde van binnenkomst op maandag tot en met donderdag.

Zodra we uw retourzending in behandeling nemen ontvangt u direct een e-mail van ons. U ontvangt dan ook informatie over de (eventuele) terugbetaling die wij uitvoeren.


U bent altijd vrij om te kiezen voor de vervoerder van uw pakket. Indien een pakketje vermist raakt op zijn weg naar ons, dan kan BoumanOnline niet aansprakelijk worden gesteld voor de geleden schade. Mede om deze reden raden we het u af om uw bestelling in een envelop met postzegel naar ons op te sturen. Deze zendingen zijn niet traceerbaar en ook niet verzekerd.

Retourzendingen kunt u richten aan:

Bouman
Markt 43
4101 BW Culemborg
Nederland

Stuurt u een retourzending via normaal gefrankeerde post? Richt dan uw zending aan:

Robbert Treffers
Markt 43
4101 BW Culemborg
Nederland

We adviseren u om geen "BoumanOnline", "Bouman Juwelen", of "Juwelier Bouman" op (onverzekerde) retourzendingen te vermelden.

Meer onderwerpen uit 'Retourneren'

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.