Terug

Terugbetaling

Wanneer u een product retourneert naar BoumanOnline houden wij u op de hoogte van de status van uw retourzending.  U ontvangt een e-mail zodra wij de zending hebben ontvangen en in behandeling hebben genomen. BoumanOnline behandelt retourzendingen van maandag tot en met donderdag.

Zodra uw retourzending binnenkomt, wordt deze door ons gecontroleerd op volledigheid. Producten worden onderzocht op eventuele beschadigingen. Als uw retourzending compleet is de artikelen zijn onbeschadigd, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag netjes teruggestort. Indien u verzendkosten heeft betaalt bij uw bestelling, dan worden deze ook vergoed. Betaalkosten rekent BoumanOnline niet, anders had u deze ook teruggekregen.

Terugbetalingen worden altijd uitgevoerd via hetzelfde medium. Betaald u met iDeal, dan stort BoumanOnline het geld terug op de bankrekening waarmee u de iDeal-betaling heeft verricht. Betaalt u met een creditcard, dan stort BoumanOnline het geld terug op uw creditcard. Afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode is de terugbetaling binnen enkele werkdagen weer zichtbaar voor u. 


Meer onderwerpen uit 'Retourneren'

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.