Terug

Uitzonderingen

Het is niet altijd mogelijk om uw nieuwe aankoop te retourneren. Bijvoorbeeld als wij een sieraad of horloge speciaal voor u (op maat) gemaakt hebben of wanneer we een artikel voorzien hebben van een persoonlijke gravure.

Als wij "xxx Linda" achterop een horloge graveren, dan is de kans dat wij dit horloge nog aan iemand anders kunnen verkopen ineens een heel stuk kleiner geworden. We moeten dan een nieuwe koper vinden, die Linda heet, en bovendien dit specifieke horloge aan iemand cadeau wil geven. Dit is de meest voor zich sprekende uitzondering op de mogelijkheid om producten te retourneren maar er zijn er meer.

Oorsieraden die door het oor gaan worden door ons verzonden in een speciale gesealde verpakking. Als u deze sealing verbreekt, kunnen wij de sieraden om hygiënische redenen niet terug nemen. 

Producten die beschadigd zijn geraakt terwijl ze in uw bezit waren, of door onzorgvuldige verpakking bij de retourzending beschadigd zijn geraakt tijdens transport, worden door ons beoordeeld op waardevermindering. U ontvangt van ons een offerte met daarin een specificatie en beargumentatie voor de waardevermindering. U bent niet verplicht om op dit voorstel in te gaan, u kunt ook uw originele aankoop weer terug ontvangen. .

Ook sieraden en horloges die op een speciale maat worden gefabriceerd, of door ons op maat worden gemaakt, voorafgaand aan verzending naar u, kunnen niet worden geretourneerd. 

Lees ook het onderdeel "Na ontvangst" op deze klantenservicepagina's om te zien wat u wel en niet kunt doen met uw aankopen.

Meer onderwerpen uit 'Retourneren'

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.