Terug

Prijsverschil

Wanneer u een product ruilt voor een ander product van een gelijke waarde, hoeft u niets te doen en verzorgen wij de ruiling. Als het nieuwe product een andere waarde heeft dan volgt er een terugbetaling of een bijbetaling.

Als het nieuwe product een lagere prijs heeft dan het oorspronkelijk aangekochte artikel, dan verzorgen wij een terugbetaling of een aanpassing van de accept giro naar het nieuwe bedrag. Als er een terugbetaling wordt uitgevoerd, dan komt dit bedrag terug op de bankrekening waarmee u heeft betaald. Heeft u betaald via PayPal of Creditcard, dan wordt het bedrag daarop teruggestort.

Het kan ook voorkomen dat er een bijbetaling dient te worden verricht. U kunt deze bijbetaling overmaken naar ons bankrekeningnummer NL34 RABO 0102 2333 42 ten name van BoumanOnline. Uw betaalreferentie is het originele ordernummer met een vermelding van "bijbetaling". Zodra deze bijbetaling binnen is, wordt het nieuwe artikel naar u opgestuurd.

Om het proces van ruilen te versnellen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om het nieuwe sieraad of horloge in een zo kort mogelijk tijdsbestek bij u te krijgen.

Meer onderwerpen uit 'Ruilen'

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.