Terug

Uitzonderingen

Het is niet altijd mogelijk om uw nieuwe aankoop te ruilen. Bijvoorbeeld als wij een sieraad of horloge speciaal voor u (op maat) gemaakt hebben of wanneer we een artikel voorzien hebben van een persoonlijke gravure.

Als wij "xxx Linda" achterop een horloge graveren, dan is de kans dat wij dit horloge aan iemand anders kunnen verkopen ineens een heel stuk kleiner geworden. We moeten dan een nieuwe koper vinden, die Linda heet en bovendien dit specifieke horloge aan iemand cadeau wil geven. Dit is de meest voor zich sprekende uitzondering op de mogelijkheid om producten te ruilen maar er zijn er meer. Ook sieraden en horloges die op een speciale maat worden gefabriceerd, of door ons op maat worden gemaakt, voorafgaand aan verzending naar u, kunnen niet worden omgeruild. 

Oorsieraden die door het oor gaan worden door ons verzonden in een speciale gesealde verpakking. Als u deze sealing verbreekt, kunnen wij de sieraden om hygiënische redenen niet terug nemen om ze om te ruilen voor iets nieuws. 

Producten die beschadigd zijn geraakt terwijl ze in uw bezit waren, of door onzorgvuldige verpakking beschadigd zijn geraakt tijdens het transport naar onze winkel, worden door ons beoordeeld op waardevermindering. U ontvangt van ons een offerte met daarin een specificatie en beargumentatie voor de waardevermindering. U bent niet verplicht om op dit voorstel in te gaan, u kunt ook uw originele aankoop weer terug ontvangen. 

Lees ook het onderdeel "Na ontvangst" op deze klantenservicepagina's om te zien wat u wel en niet kunt doen met uw aankopen. 

Als u een aankoop wilt omruilen zijn wij in veel gevallen coulant met de zichttermijn van 30 dagen. Als u één of twee maanden voorafgaand aan een verjaardag bij ons een ring koopt, die vervolgens niet blijkt te passen, kunnen we hem vaak omruilen voor een nieuwe maat. Neem wel altijd contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en eventueel bijkomende kosten indien u wilt ruilen buiten de standaard zichttermijn. 

Meer onderwerpen uit 'Ruilen'

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.