MemberSale Logo

Hoe werkt het?

De Membersale van BoumanOnline werkt volgens het vente privé principe. Alleen aangemelde leden kunnen op deze pagina een bestelling plaatsen. Zodra wij een aanbieding voor u hebben, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht en ontvangt u een uitnodiging om te komen kijken.

De aanbiedingen in de BoumanOnline Membersale staan slechts voor een beperkte periode online. Dit kan enkele dagen zijn maar ook enkele weken, daarna verdwijnen ze en zullen ze ook niet meer terugkomen. Na afloop van de Membersale is er geen mogelijkheid meer om de artikelen te bestellen.

Exclusief voordeel

De aanbiedingen in de Membersale van BoumanOnline zijn altijd voordelig. Het kunnen horloges en sieraden zijn die tijdelijk in dit gesloten deel van de site verschijnen. Elke keer zal het weer een verrassing zijn wat wij u aanbieden. Het enige dat zeker is; is dat het goedkoper is dan in de winkels.

De sieraden en horloges zijn nieuw en worden geleverd onder normale condities zoals originele verpakkingen en eventuele fabrieksgaranties. Het kan zijn dat er voor een Membersale aangepaste algemene voorwaarden gelden, dit wordt tijdig kenbaar gemaakt.

 

Meldt u aan!

Captcha