MemberSale

De BoumanOnline MemberSale - Een besloten community voor exclusieve kortingen.


Om toegang te krijgen tot de BoumanOnline MemberSale dient u eerst lid te zijn van de MemberSale-community. Alleen als lid krijgt u toegang tot de mooiste aanbiedingen die op internet te vinden zijn op het gebied van luxe sieraden, horloges en accessoires. BoumanOnline zorgt ervoor dat u iedere week een exclusieve aanbieding in uw mailbox ontvangt.

Let op. MemberSales zijn maar enkele dagen beschikbaar. Is de sale voorbij? Dan is het niet meer mogelijk om de aanbieding te claimen.Klik hier om naar de MemberSale te gaan.


Hoe krijgt u toegang tot de MemberSale?


1) Inloggen op uw Account.
Inloggen
Als u al lid bent van de online MemberSale-community, dan kunt u inloggen op uw account. Als u eenmaal ingelogd bent, dan kunt u de huidige sale bekijken.

Ga naar inloggen. U kunt hier ook altijd gebruik maken van de "Maak een nieuw wachtwoord aan"-knop als u uw wachtwoord even bent vergeten.

2) Lidmaatschap Aanvragen.
Account Maken

U bent wel abonnee van de MemberSale-mailing, maar nog geen lid van de MemberSale-community?
Of bent u door een bekende geattendeerd op een lopende MemberSale bij BoumanOnline?

Dan kunt u direct een account aanmaken en uw lidmaatschap van de Membersale aanvragen bij BoumanOnline.

Ga naar Account Aanmaken. Als u eenmaal een account heeft, mail dan met hetzelfde

e-mailadres naar membersale@boumanonline.nlof ga naar de INSCHRIJVEN-pagina

3) Vraag het aan BoumanOnline.
Inloggen
Komt u er echt niet uit en lukt het u niet om toegang te krijgen tot de BoumanOnline MemberSale?

Neem dan contact op met BoumanOnline.De kleine lettertjes.


BoumanOnline doet er alles aan om de mooiste sieraden en horloges voor de MemberSale beschikbaar te maken. In veel gevallen werken wij samen met leveranciers, maar soms ook niet. Het kan voorkomen dat er meer bestellingen worden geplaatst dan dat er producten beschikbaar zijn (of komen). De MemberSale-community groeit elke dag en wij proberen de voorraad en beschikbaarheid zo goed mogelijk te managen. Uiteraard doen wij er alles aan om teleurstellingen te voorkomen.

Mocht een product uitverkocht raken, dan kan het soms zijn dat we het door u bestelde artikel helemaal niet meer kunnen leveren. In sommige gevallen kunnen we een artikel nog wel leveren, maar kan dat niet tegen de MemberSale-prijs. BoumanOnline kan u een voorstel doen om het artikel toch te ontvangen, maar dan tegen een hogere prijs. Ook kunnen we u een gelijkwaardig alternatief aanbieden dat (eigenlijk) niet binnen de MemberSale valt.  Indien u niet akkoord gaat met een prijswijziging of een alternatief artikel, dan wordt de overeenkomst ontbonden en uw eventuele vooruitbetaling teruggestort.

BoumanOnline is bij de wet natuurlijk verplicht om u het aangeboden product te leveren tegen de afgesproken prijs. Binnen de BoumanOnline Membersale-community vragen wij om uw begrip voor een dergelijke situatie.

BoumanOnline MemberSale