BoumanOnline heeft een nieuw merk toegevoegd aan het assortiment! De sieraden van Heart to Get zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website. De totale collectie armbanden, colliers, ringen en oorsieraden kunt u nu bekijken en bestellen!

Heart to Get Jewelry is opgezet door twee "open minded" Nederlandse dames. Met een achtergrond in de mode weten zij precies in te spelen op de nieuwste trends. Met Heart to Get maken ze leuke sieraden die verschillende statements over brengen op vrouwen en  jonge dames. De dames zijn geïnspireerd door culturen en symbolen die over de hele wereld te vinden zijn. Dit maakt het merk zo divers en uniek.

Alle juwelen van Heart to Get zijn gemaakt van zilver of zilver met een 18 karaats vergulde laag. De sieraden komen stuk voor stuk met een leuke spreuk, zoals “I Love You”, “Celebrate Life!” of “Eternal Love”. Kies de spreuk die het beste bij u past of verras uw vriendin of vrouw met een passend geschenk!