Nu de dagen weer korter en kouder beginnen te worden komt Rabinovich met een schitterende najaarscollectie. Geïnspireerd door de natuur en het jaargetijde komt het Deense sieradenmerk met prachtige nieuwe armbanden, colliers, ringen en oorsieraden; zo kunt u ook deze winter weer genieten van de weelderige luxe die Rabinovich zo speciaal maakt.

Uitsluitend gemaakt van de beste materialen is ook deze nieuwe collectie van Rabinovich weer een lust voor het oog. Karakteristieke zilveren herfstbladeren gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde edelstenen zijn slechts een kleine greep uit al het moois dat Rabinovich dit najaar te bieden heeft.

Zachte herfsttinten en winters blauw maken het plaatje compleet. Een subtiele en unieke collectie waar wij het in deze koude dagen weer helemaal warm van krijgen.

De complete najaarscollectie is vanaf nu verkrijgbaar via BoumanOnline. In onze winkel aan de Markt in Culemborg hebben we een geselecteerd aantal juwelen voorradig om u te kunnen tonen.