Dat Heart to Get Jewelry garant staat voor het leveren van mooie producten wisten we al. Nu verschaffen ze echter ook nog de mogelijkheid om met de door hen geleverde kwaliteit uw compleet eigen sieraad samen te stellen. Hoe? Met de geheel nieuwe Heart for Initials collectie.

Heart for Initials biedt u de keuze uit meerdere colliers, symbolen en het complete alfabet. Al deze opties zijn, zoals u van Heart to Get Jewelry gewend bent, verkrijgbaar in zilveren en geel- en rosé-vergulde varianten. U kunt nu uw geheel eigen boodschap altijd bij u dragen dankzij deze schitterende mix & match collectie.

Alle onderdelen worden afzonderlijk verkocht, wilt u uw sieraad nog eens uitbreiden of aanpassen dan is dat dus geen enkel probleem! De gehele Heart for Initials collectie is nu verkrijgbaar bij BoumanOnline, dus neem gerust eens een kijkje en stel uw eigen schitterende collier samen.