Hamilton Khaki Pilot Pioneer Auto Chrono

Horlogenieuws
Algemeen
Wanneer u aan luchtvaart en horloges denkt, denkt u natuurlijk meteen aan Hamilton. En niet zonder reden, al sinds 1919 blijft Hamilton zichzelf keer op keer vernieuwen op het gebied van pilotenhorloges. Dat dit zijn vruchten afwerpt bleek al in de jaren '20 van de vorige eeuw toen Admiraal Byrd met de hulp van zijn Hamilton 992 over de beide polen wist te vliegen. Ook de hedendaagse luchtvaartpioniers zijn zeer gecharmeerd van dit Amerikaanse horlogemerk. Zo is Nicolas Ivanoff, een wereldberoemde luchtacrobaat, ambassadeur van Hamilton.

Om de goede verstandhouding tussen deze twee werelden nog eens extra kracht bij te zetten introduceert Hamilton de Khaki Pilot Pioneer Auto Chrono. Een strak vormgegeven horloge waarvan het ontwerp terug te leiden is naar de in de jaren '70 speciaal voor de Britse Royal Air Force ontwikkelde pilotenhorloges. Met zijn grote cijfers die bovendien ook nog behandeld zijn met Super-Luminova® is dit een horloge dat niets aan duidelijkheid te wensen over laat. Dankzij het Hamilton H-31 kaliber, op basis van de Valjoux 7753, bent u verzekerd van een zeer betrouwbaar horloge.

De Khaki Pilot Pioneer Auto Chrono is nu verkrijgbaar bij BoumanOnline met een zwarte of ivoorkleurige wijzerplaat en een ruime keuze aan banden, zo is er een breed scala aan mogelijkheden voor iedere horlogeliefhebber.