Nieuw: Daniel Wellington

Horlogenieuws
Algemeen
Direct vanaf het moment dat Filip Tysander de intrigerende Daniel Wellington op een van zijn reizen tegen kwam ontstond er een vriendschap voor het leven. De Zweed was dusdanig onder de indruk van de onberispelijke maar toch zeer bescheiden stijl van Daniel Wellington dat hij besloot actie te ondernemen. Met name de manier waarop de Brit zijn horloges droeg was iets wat Tysander bijzonder interessant vond. Enige tijd later was Daniel Wellington als horlogemerk geboren.

De horloges van Daniel Wellington kenmerken zich door hun stijlvolle, dunne kasten en subtiele banden. Met zo min mogelijk opsmuk hebben de horloges een zeer elegant uiterlijk, ze schreeuwen niet om aandacht maar vallen juist op doordat ze zeer gedistingeerd en subtiel zijn vormgegeven. Ook de banden zijn een toonbeeld van verfijning. De gekleurde banden, met typisch Britse thema's, zijn gebaseerd op de gekleurde Nato-banden die Daniel Wellington altijd aan zíjn horloge droeg. De combinatie van band en kast zorgt voor een klassiek en tijdloos uiterlijk.

Dankzij de verwisselbare banden heeft u de mogelijkheid iedere dag van de week een ander horloge te hebben. Of u nu kiest voor de gekleurde Nato-banden of voor een klassieke lederen band, een Daniel Wellington horloge is geschikt voor iedere gelegenheid.

U kunt alle Daniel Wellington horloges op uw gemak bekijken bij BoumanOnline. Ook bent u van harte welkom om deze schitterende horloges te bekijken in onze winkel.