Als er een sieradenmerk onlosmakelijk verbonden is met BoumanOnline, dan is dat Mi Moneda wel. Bijna direct vanaf de geboorte van dit Nederlandse merk in 2009 is het gehele assortiment verkrijgbaar bij BoumanOnline en Bouman Juwelen. Iedere nieuwe collectie die door Mi Moneda wordt gepresenteerd zorgt dan ook voor een kleine vreugde-explosie hier in Culemborg en de najaarscollectie van 2013 vormt hier geen uitzondering op!

Met een combinatie van aanvullingen op bestaande series en een aantal compleet nieuwe reeksen weet Mi Moneda een zeer gevarieerde najaarscollectie neer te zetten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een zeer stijlvol en luxueus design, zoals in de Diva serie, of u gaat toch liever voor een exotisch motief met warme, zachte kleuren, terug te vinden in de geheel nieuwe Diseno reeks, de nieuwe collectie van Mi Moneda heeft het allemaal. Ook de stoere vrouw wordt door Mi Moneda niet vergeten, speciaal voor iedereen die net even iets anders wil is de Skull munt in het leven geroepen.

Ook op het gebied van de colliers is er het nodige gebeurd. Na het grote succes van de Alegre colliers is er nu gekozen voor een subtielere weg met de Oblongo en de Gracia. Prachtige en fijne colliers die moeiteloos bij iedere outfit en gelegenheid passen.

Bent u net als wij een groot Mi Moneda liefhebber?

Klik hier om naar de nieuwe collectie te gaan!