Mi Moneda - Live the life you love

Sieradennieuws
Algemeen
De presentatie van een nieuwe Mi Moneda collectie is altijd al een feestje op zich. Dit voorjaar maken ze er een dubbel feestje van; de voorjaarscollectie 2014 van Mi Moneda bevat namelijk ook oorsieraden!

Mi Moneda kiest deze lente voor een prachtig palet aan warme kleuren die perfect passen bij het thema “Gypset way of Life”. Gypset is een vorm van glamoureuze hippie-chique, heerlijk kleurrijk en vrij zonder het gevoel voor stijl en mode te verliezen. Dat zien we niet alleen terug in de verschillende armbanden, colliers en munten die dit voorjaar nieuw in de collectie komen maar ook in de prachtige oorsieraden die Mi Moneda maakt.

“Life is too short to wear boring earrings”. Met die slogan lanceert Mi Moneda haar oorsieraden en ze maken dat meer dan waar. Met verschillende varianten XS Moneda's voor in de oorsieraden kunt u eindeloos varieren. Zo is er een elegante gladde “Live Life Love” Moneda, maar ook de meer uitgesproken “Pina” met zijn opvallende diamond cut. Deze varianten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zodat u bij iedere gewenste stijl de passende oorsieraden kunt dragen.

Naast het prachtige nieuws dat er oorsieraden zijn is er natuurlijk nog meer moois te bewonderen in de voorjaarscollectie. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bijzonder kleurrijke “Fiesta” en “Feliz”, deze Moneda's stralen een en al vrolijkheid uit. Ook de Verano Bracelet mag gezien worden. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en voorzien van de inscriptie “Live the Life you Love, Love the Life you Live”. Wilt u liever een iets subtielere look? Dan is er nog de “Carisma” serie gemaakt van natuurlijk schelpenmateriaal. Een natuurlijke look met een vrolijke fonkeling.

Naast al dit feestgedruis heeft Mi Moneda op verzoek van Mi Moneda-liefhebbers ook een prachtige “Forever in my Heart”-munt ontworpen. Een prachtige munt ter nagedachtenis aan een dierbare, voorzien van een mooie tekst op de ene zijde en een prachtige engel op de andere.

Kunt u niet wachten om de nieuwe Mi Moneda collectie te bekijken? Klik dan hier om naar de nieuwe collectie te gaan!