Rabinovich Najaar 2014

Sieradennieuws
Algemeen
Ieder najaar biedt Rabinovich ons weer een lichtpuntje om naar uit te kijken. De altijd verrassende en prachtig vormgegeven najaarscollectie van het Deense sieradenmerk is ook dit jaar weer een schitterende verzameling van sieraden met opvallende designs voorzien van vele details. Vrouwen van over de hele wereld blij maken met een uniek sieraad, dat is altijd het doel van Rabinovich geweest, en met de nieuwste najaarscollectie zal het daar ook zeker in slagen.

Rabinovich streeft in haar ontwerpen altijd naar perfectie. De mooiste materiaalcombinaties en authentiek handwerk maken de passie voor edelsmederij en de zoektocht naar de perfecte vorm zichtbaar. Zorgvuldig geselecteerde edelstenen en parels fungeren als opvallende eyecatchers in de prachtige zilveren en vergulde sieraden.

Dat perfectie in meerdere vormen gegoten kan worden blijkt wel uit de veelzijdigheid van de nieuwe Rabinovich collectie. Een veelvoud aan vormen en materialen zorgt voor een zeer divers aanbod van de meest uiteenlopende designs die ondanks de grote verscheidenheid aan vormen toch perfect bij elkaar passen.

Het kleurgebruik in de nieuwe collectie is kenmerkend voor Rabinovich. Zachte tinten die perfect bij het najaar passen geven deze nieuwe collectie weer het typische Rabinovich-gevoel. Schitterend zilver gecombineerd met vergulde details en de mooiste edelstenen maken de Rabinovich najaarscollectie tot een originele en eigentijdse verschijning die u niet mag missen!

Klik hier om naar de nieuwe collectie Rabinovich sieraden te gaan.