Pesavento - Innovatief Italiaans design

Sieradennieuws
Algemeen
Wanneer men aan Italiaans design denkt komt men al snel uit bij de welbekende rode of knalgele sportwagens, maar Italië heeft meer te bieden dan dat, veel meer! Het prachtige sieradenmerk Pesavento bijvoorbeeld. Pesavento staat garant voor prachtige compromisloze en elegante ontwerpen in een  bijzondere en kenmerkende stijl.

De synergie in de “Polvere di Sogni” collectie tussen de basis van zilver-vergulde delen en het fijngemalen emaille is betoverend om te zien. Het emaille zorgt voor een speelse en verfrissende schittering van het licht waar de rest van het sieraad haar sterke klassieke uitstraling behoud. Zo weet Pesavento te innoveren zonder afstand te nemen van het pure fundament van het juweel en een vernieuwend sieraad met een klassieke basis te maken.

De “DNA” collectie valt op doordat er gebruik gemaakt wordt van zeer fijne schakels die om nylon strengen gewikkeld zijn. Hierdoor krijgt het sieraad een frisse, luchtige aanblik. Ook is het sieraad rekbaar in de lengte dankzij het soepele en elastische nylon, de sieraden uit de “DNA” serie passen dus altijd.

De sieraden uit de “Pixel” collectie hebben een iets klassiekere look dankzij het feit dat er per sieraad slechts een enkele kleur aanwezig is. Wel vallen de kleine stipjes, pixels, ontzettend op. Juist deze kleine bolletjes maken deze sieraden zo mooi, ze zorgen ervoor dat er, ondanks dat de sieraden uit een materiaal gemaakt zijn, een mooi kleurverschil ontstaat. Licht en schaduw die over het oppervlak glijden bezorgen de “Pixel” sieraden hun kenmerkende uiterlijk.

Klik hier om de collectie van PesaVento te bewonderen.