Ti Sento - Il Giorno Nuovo - Lente/Zomer 2015

Sieradennieuws
Algemeen
Na de donkere, koude dagen van de winter begint in de lente weer een periode van licht. De dagen worden langer en de zon wint aan terrein. Traditiegetrouw is dit ook het moment voor Ti Sento om haar nieuwe voorjaarscollectie te presenteren. De nieuwe collectie staat geheel in het teken van alles wat zo typerend is voor de lente; een nieuw begin. “Il Giorno Nuovo”, een nieuwe dag.

Met ruim honderd nieuwe sieraden, geinspireerd door de trends van morgen, is de nieuwe collectie van Ti Sento bijzonder uitgebreid te noemen. In het kleurgebruik en het lijnenspel komt duidelijk de natuur als inspiratiebron naar voren. Stralende blauwe stenen gecombineerd met subtiele pavé gezette lijnen in onder andere de ringen en armbanden doen denken aan een sprankelende wolkloze lentehemel. De prachtige met roségoud afgewerkte zilveren sieraden uit de nieuwe collectie hebben een warme gloed over zich alsof de eerste zonnestralen van een nieuwe lentedag er in opgevangen zijn.

Ti Sento bewijst met deze prachtige collectie wederom haar klasse en het vermogen schitterende en vernieuwende zilveren sieraden te ontwerpen.

Klik hier om direct naar de nieuwe Ti Sento collectie te gaan!