Guess Watches - Voorjaar 2015

Horlogenieuws
Algemeen
Het eerste dat opvalt bij het zien van de nieuwe modellen van Guess Watches is de kleur. En dan met name één kleur: Blauw! Guess gaat dit jaar verder met de eerder ingezette trend van opvallende blauwe horloges.


Guess heeft in de loop der jaren een stevige reputatie als fashion merk opgebouwd en laat met de nieuwe collectie horloges direct zien dat het merk nog steeds alle verwachtingen weet waar te maken. Een ruim aanbod aan hippe, opvallende en stoere horloges bied een uitgebreide keuze voor iedere fashion-liefhebber.

Naast het opvallende blauw in de nieuwe collectie is ook het klassiekere kleurgebruik niet onderbelicht gebleven. Bijna alle horloges uit de nieuwe Guess collectie hebben wel rosé- of geelgoudkleurige accenten. Traditionele ontwerpen wisselen moderne en opvallende modellen moeiteloos af hetgeen de nieuwe collectie bijzonder divers maakt.

Een ander opvallend aspect is het veelvuldig gebruik van schitterende stenen in een groot deel van de collectie. Hierdoor heeft de hele serie een sprankelende en frisse uitstraling en is Guess helemaal klaar voor de zomer!

Klik hier om direct naar de nieuwe collectie Guess horloges te gaan!