Thomas Sabo - Lente/Zomer 2015

Sieradennieuws
Algemeen
Een merk als Thomas Sabo behoeft eigenlijk geen introductie meer. Al jarenlang is dit Duitse sieradenmerk wereldwijd een begrip op het gebied van luxe zilveren juwelen. Een nieuwe collectie van Thomas Sabo wordt dan ook altijd en overal met open armen ontvangen.

Dankzij de immer vernieuwende ontwerpen van Thomas Sabo past het merk moeiteloos in het huidige modebeeld. Creativiteit kent bij dit prachtige merk geen grenzen hetgeen zorgt voor verrassende thema's en bijzondere ontwerpen.

Ondanks de overduidelijke tweedeling in de nieuwe collectie, bij een deel, de 'Rebel at Heart' collectie, is duidelijk gekozen voor een wat meer donkere en duistere look, waar de andere kant van de collectie, de 'Glam & Soul' collectie, juist voor licht en kleur gaat, past de gehele serie dankzij het gezamenlijke vormgebruik perfect bij elkaar. Ook de mate van opvallendheid is een mooi voorbeeld van de diversiteit van de nieuwe Thomas Sabo collectie. Lieflijke, bijna onopvallende sieraden kunnen prachtig worden gecombineerd met ontzettend uitbundige, direct in het oog springende creaties.

Klik hier om direct naar de nieuwe collectie Thomas Sabo sieraden te gaan!