Diva Gioielli

Sieradennieuws
Algemeen
Italië is het land van lekker eten, een rijke cultuur én van toonaangevende fashion. Van dat laatste is het sieradenmerk Diva Gioielli een schitterend voorbeeld. Al geruime tijd is dit vooruitstrevende merk succesvol in het creëren van prachtige zilveren sieraden met een geheel eigen karakter.



Mede dankzij de hoge productiekwaliteit hebben de sieraden van Diva Gioielli een geheel unieke en onmiskenbare stijl. Strakke lijnen worden gecombineerd met prachtige ronde vormen, zoals goed te zien is in de Diva Gioielli Eclisse serie. Deze sieraden hebben de perfecte balans tussen een modern uiterlijk en een speels karakter en stralen puur Italiaans vakmanschap uit. De bolvormen, perfect gepositioneerd als planeten in een ellips, geven in combinatie met de strakke lijnen een geheel eigentijds en zuiver effect. Al deze unieke ontwerpen zijn verkrijgbaar in een gepolijste en gematteerde uitvoering.

Sieraden van Diva Gioielli bieden Italiaanse mode voor elke dag, speciaal voor vrouwen met persoonlijke finesse, stijl en oog voor fashion. Nieuwsgierig geworden naar de prachtige zilveren sieraden van Diva Gioielli?

Klik hier om direct naar de complete Diva Gioielli collectie te gaan!