Calvin Klein - Find your Moment

Horlogenieuws
Algemeen
Calvin Klein is al jaren een grote naam in de mode- en sieradenwereld. Dankzij constante vernieuwing en uitgesproken ontwerpen weet dit Amerikaanse modehuis iedere collectie weer opnieuw te laten stralen. Ook de nieuwe zomercollectie staat weer bol van de nieuwe designs, schitterende aanvullingen op bestaande sieradencollecties en in het oog springende horloge-ontwerpen.



Binnen de sieradencollectie van Calvin Klein is het nodige gebeurd. Er zijn maarliefst vier nieuwe series en daar bovenop nog de nodige aanvullingen binnen het al bestaande aanbod. Het veelvuldig gebruik van rosé-kleurige accenten valt direct op bij het zien van de nieuwe sieraden. De Ck Breathe sieraden hebben prachtige ronde vormen die nog eens extra geaccentueerd worden door deze rosé toevoeging. Bij de Ck Daring collectie is weer gekozen voor een mooie egale kleurvoering in combinatie met hele strakke lijnen en vierkanten. Dit zien we vervolgens ook weer terug bij de stoere Ck Edge. Scherpe hoeken en strakke vlakken voeren ook in deze serie de boventoon. De laatste nieuwe serie, Ck Intense, laat een mooi samenspel zien tussen gekleurde vlakken en ronde vormen.

Ook bij de horloges zien we een hoop nieuwe ontwerpen met dezelfde kleurstellingen als bij de sieraden. Dit is mooi te zien bij de horloges uit de Ck Senses collectie. Deze schitterende stalen horloges met opvallende rosé- en geel-accenten vallen direct op. Maar ook meer klassieke ontwerpen zijn ruimschoots vertegenwoordigd in de nieuwe collecties van Calvin Klein. De diversiteit in de horlogecollectie van Calvin Klein is zo enorm dat er voor iedere gelegenheid een Calvin Klein horloge is.

Kunt u ook niet wachten om alle nieuwe Calvin Klein sieraden en horloges te bewonderen? Klik  hier voor de complete collectie Calvin Klein sieraden en klik hier voor de complete collectie Calvin Klein horloges!