Take What You Need by Mi Moneda

Sieradennieuws
Algemeen

Zet de beschuit met muisjes maar op tafel! Mi Moneda heeft een zusje gekregen: Take What You Need by Mi Moneda. Het nieuwe merk heeft een geheel eigen uiterlijk maar komt voort uit dezelfde principes als haar grote zus: vrouwen van over de hele wereld laten stralen, gelukkig maken en zich vooral prettig te laten voelen.


De basis van Take What You Need by Mi Moneda bestaat uit verwisselbare bars met elk een eigen betekenis. Deze bars zijn vervolgens in een collier of armband te dragen. Ieder TWYN-sieraad wordt standaard geleverd met een 'Inspire' bar, waarop naast de tekst ook een veertje staat afgebeeld. Deze veer is het symbool voor het boeken van vooruitgang en overwinningen.


Naast de prachtige 'Inspire' bar zijn er uiteraard nog meer mooie en betekenisvolle bars te krijgen. Al deze verschillende bars zijn, net als de colliers en armbanden, ook nog eens in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor zijn de mogelijkheden om uit te dragen wat jij wil nagenoeg eindeloos!


Naast deze sieraden met verwisselbare bars is er ook nog een uitgebreid assortiment ringen met vergelijkbare statements te krijgen. Ook deze zijn gemaakt in wit, geel en rosé. Het mooie van deze slim vormgegeven ringen is dat de letters van de spreuk die je kiest gelijk ook de ring vormen.


Klik hier om de hele collectie Take What You Need by Mi Moneda te bewonderen!