Nu de lente weer in alle hevigheid is losgebarsten biedt Ti Sento Milano de moderne vrouw de mogelijkheid om te stralen op ieder moment van de dag. Met de Milanese vrouw als voornaamste inspiratiebron laat Ti Sento zien dat met de kleinste sieraden het grootst mogelijke statement gemaakt kan worden.

Iedere vrouw is uniek en loopt dagelijks over haar eigen catwalk. Of het nu in de rol van moeder, beste vriendin, collega of geliefde is, met de “Passerella della Vita” collectie kan iedere vrouw laten zien wie ze is. Wil je opvallen en door iedereen gezien worden of wil je juist je ingetogen en bescheiden kant tonen, dankzij de prachtig vormgegeven sieraden uit de bijzonder uitgebreide voorjaarscollectie van Ti Sento Milano is de juiste look in een handomdraai gevonden.

Door verschillende stijlen met elkaar te combineren weet Ti Sento een collectie neer te zetten die voor iedere gelegenheid en voor ieder moment het juiste sieraad met de perfecte uitstraling biedt. Met meer dan honderd verschillende designs in prachtig Sterling zilver en voorzien van stralende zirkonia’s en kristallen is de “Passerella della Vita” collectie een lust voor het oog. Door het ingetogen kleurgebruik en de zachte, vriendelijke accenten hebben de sieraden een bijzonder vrouwelijk uiterlijk gekregen. Hiermee wil Ti Sento terug naar het menselijke gevoel en benadrukken dat vriendelijkheid, compassie en begrip de basis vormen van het leven en onmisbaar zijn om te kunnen stralen op je eigen, persoonlijke catwalk.

Klik hier om naar de Passerella della Vita collectie van Ti Sento Milano te gaan.