Na de lancering van de eerste modellen uit de I.N.O.X. collectie in 2014 komt Victorinox nu met een zeer uitgebreide aanvulling op deze serie nagenoeg onverwoestbare horloges. Zo presenteert het merk dat we zo goed kennen van de rode zakmessen nu een I.N.O.X. met lederen band, komt er een titanium I.N.O.X. model en als klap op de vuurpijl een complete I.N.O.X. duikers-lijn.

De eerste opvallende vernieuwing binnen de I.N.O.X. collectie is de toevoeging van modellen met een lederen band. Hiermee stapt Victorinox iets af van het in eerste instantie sportieve uiterlijk van de I.N.O.X. en voorziet het de horloges van een meer casual gezicht. Ook deze lederen banden zijn, geheel in de I.N.O.X.-stijl, bijzonder sterk en voldoen volledig aan de hoge standaard die gezet is door Victorinox. Een mooi detail is het Victorinox logo dat in de banden gedrukt is.

De titanium I.N.O.X. modellen ogen wat sportiever dankzij de fel gekleurde banden. Met de lichtgewicht kasten zijn dit de ultieme buitensport horloges die overal en altijd gedragen kunnen worden. Uiteraard zijn ook de I.N.O.X. titanium modellen onderworpen aan de uitgebreide reeks tests die ieder I.N.O.X. horloge moet kunnen doorstaan.

 

Als laatste nieuwe toevoeging is er de al eerder genoemde klap op de vuurpijl, de I.N.O.X. Professional Diver. Met zijn goed afleesbare wijzerplaat die behandeld is met SuperLuminova is met dit horloge de tijd goed zichtbaar onder de zwaarste omstandigheden. Ook de band is bijzonder te noemen, speciaal voor de duikerseditie van de I.N.O.X. is er een in lengte verstelbare band ontwikkeld, zodat deze ook over een duikerspak gedragen kan worden. En dat is geen overbodige luxe aangezien de Victorinox I.N.O.X. Professional Diver NIHS 92-11 gecertificeerd is.

Klik hier voor de complete Victorinox I.N.O.X. collectie.