Het najaar van Pandora staat volledig in het teken van vriendschap. Ieder mens bewandelt haar eigen pad en waar deze paden samen komen ontstaan de mooiste dingen. Dit gevoel probeert Pandora in haar najaarscollectie vast te leggen.

Naast de warme gedachten rond vriendschap brengt Pandora voornamelijk een schitterende collectie uit. Uiteraard is deze weer prachtig te combineren met de andere series uit de Pandora collecties. De warme gloed die de najaars-collectie biedt is ideaal voor de tijd van het jaar. De sieraden gaan prachtig samen met alle herfstkleuren en geven daarnaast net dat beetje warmte waar we allemaal zo naar op zoek zijn.

De nieuwe vintage collectie is wat meer uitgesproken. De prachtige en opvallende, opengewerkte sieraden met fonkelende stenen zijn directe blikvangers die iedere outfit completeren. Ook deze sieraden zijn weer perfect te matchen met alle voorgaande collecties.

Zoals altijd heeft Pandora weer een uitgebreid aanbod aan nieuwe bedels en armbanden maar ook schitterende nieuwe oorsieraden, colliers en ringen!

Klik hier om de nieuwe Pandora sieraden te bekijken.