Met het eind van het jaar in zicht en de steeds korter wordende dagen wil Buddha to Buddha wat licht en warmte in onze harten brengen. De najaarscollectie van dit inmiddels iconische Nederlandse sieradenmerk doet precies dat, het brengt licht tijdens de donkerste tijd van het jaar.

Alle Buddha to Buddha sieraden zijn met de hand gemaakt en vervaardigd met de hulp van basiselementen als water en vuur, hierdoor blijft Buddha to Buddha dicht bij de essentie van de eeuwenoude kunst van het sieraden maken.

Door de nieuwe collectie te laten bestaan uit een uiterst gebalanceerde combinatie van nieuwe sieraden en verbeteringen en toevoegingen op het al bestaande assortiment is er een prachtig scala aan stoere, zilveren sieraden ontstaan.

De eerste grote blikvanger is ook voor Buddha to Buddha een mijlpaal. De Ben Torque Armband is een schitterend en stoer sieraad in een stijl die al eeuwen door mensen gedragen wordt, maar dan in een modern jasje van Buddha to Buddha, geheel in de typerende Ben look. Deze Torque kan uitstekend gecombineerd worden met de andere noviteiten uit de Buddha to Buddha Ben collectie. Wat te denken van de Ben Double Ring, of de prachtige Ben Small oorsieraden?

Uiteraard heeft Buddha to Buddha meer te bieden dan alleen aanvullingen op de zeer uitgebreide Ben collectie. Ook de altijd succesvolle Carmen en Francis collecties zien zich uitgebreid met een schitterend palet aan nieuwe armbanden en ringen. Maar ook op het gebied van hangers is er een schitterende nieuwe toevoeging. De Inner Peace Pendant, en haar kleinere zusje de Inner Peace XS Pendant.

Nieuwschierig geworden naar de nieuwe Buddha to Buddha collectie? Klik hier om direct naar de nieuwe collectie Buddha to Buddha te gaan!