Misschien wel het meest elegante dameshorloge van deze tijd, is nu ook verkrijgbaar in rosé.
Longines staat als horlogemaker pur sang garant voor schitterende horloges van uitmuntende kwaliteit. De Zwitserse fabriek die dit jaar precies 185 jaar bestaat, geniet internationaal veel aanzien. Longines wordt geroemd om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding door prachtige ontwerpen te combineren met hoogwaardige materialen en sterke uurwerken.

De Longines DolceVita is misschien wel één van de meest elegante horloges uit de collectie van de Zwitsers. Het model is nog maar een paar jaar geleden volledig vernieuwd en nu is er een behoorlijke uitbreiding met 18 karaats roségouden modellen en daarnaast ook bi-color modellen waarbij Longines werkt met de inmiddels befaamde goldcapping-techniek. De gebogen rechthoekige kasten hebben een meelopend saffierglas voor optimale krasbestendigheid en duurzaamheid.

Dit horloge wordt door Longines gemaakt in vier verschillende maten (van XS tot L) en komt in een velerlei uitvoeringen waarbij het gebruik van diamant ook niet vreemd is. Misschien wel de meest in het oog springende versie is de knappe zilvergrijze wijzerplaat met blauwe romeinse indexen en blauw geanodiseerde wijzers. Het hoge niveau van afwerking van de kast en ook de banden is een lust voor het oog en maakt het predicaat Swiss Made meer dan waar.

Bouman Juwelen is sinds de oprichting van de winkel in Culemborg officieel dealer van Longines horloges.