De techniek achter het maken van de mooiste sieraden.

Het Italiaanse Fope Gioielli is één van de favoriete sieradenmerken van Bouman Juwelen. De sieraden in 18 karaats goud behoren zonder twijfel tot de mooiste juwelen die er in Italië gemaakt worden. Het familiebedrijf Fope bestaat sinds 1929 en wordt nu actief gerund door de vierde generatie van de familie Cazzola. Fope is het toonbeeld van elegantie en ademt de kwaliteit die u mag verwachten van het "Made in Italy"-label.

Het meest unieke aan de collectie van Fope Gioielli is zonder twijfel de bijzondere Flex'it-technologie. Een gepatenteerde techniek voor het maken van volledig 18 karaats gouden stretch-armbanden. Bij deze armbanden zijn zelfs de springveren die de elasticiteit geven, gemaakt van 18 karaats goud. Middels zelf ontworpen machines en een "huisgemaakte" legering van 75% goud (18 karaats) en andere metalen, wordt een product gemaakt dat zijn gelijke niet kent.

De Flex'it-sieraden vindt u terug in de verschillende collecties. De Solo, Eka en Vendôme zijn zonder meer de bekendste modellen. Alle juwelen van Fope Gioielli kunnen gemaakt worden in rosé-, geel en witgoud, bovendien zijn er altijd bijpassende sieraden te vinden als ringen, colliers en oorsieraden.

Bouman Juwelen is officieel dealer van Fope.