Toegegeven, we zijn niet de eerste online aanbieder. Maar u vindt de originele Cluse horloges nu ook gewoon bij Bouman, uw vertrouwde juwelier in Culemborg!In onze zoektocht naar horloges in de prijsklasse tot 100 euro zijn wij uitgekomen bij het Amsterdamse Cluse. De horloges van Cluse zijn hip, eigentijds en sluiten goed aan bij de wensen van moderne (jonge)dames.

Cluse horloges zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, die elk een eigen collectie vormen. De kleinste maat, met een diamater van 24 millimeter, is terug te vinden in de Cluse La Vedette collectie. Met 33 millimeter is de Cluse Minuit de middelste maat. De grootste modellen komen we tegen in de Cluse La Bohème collectie. Deze horloges hebben een diameter van 38 millimeter.

De banden van alle Cluse horloges zijn bijzonder eenvoudig te verwisselen waardoor je de stijl van je horloge op ieder gewenst moment aan kunt passen.