Ter ere van de beroemde Tulpenrallye heeft Fromanteel weer een prachtig uniek horloge uitgebracht.

Fromanteel Amsterdam is de officiële partner van de historische Tulpenrallye. Ter ere van 's Nederlands meest bekende klassieker-race heeft Fromanteel weer een bijzondere Limited Edition uitgebracht. De Fromanteel Tulip 64 GMT Limited Edition.

Op de donkerbruine wijzerplaat prijkt het knal-oranje logo van de Tulpenrallye. De oranje accenten vindt u daarnaast terug tussen op de minuten indexen, de tweede tijdszone-wijzer en bij de datum indicator. Omdat bijna de gehele datumschijf zichtbaar is, wordt met een klein oranje pijltje aangegeven welke datum het vandaag is.

De GMT-benaming heeft dit horloge te danken aan de tweede tijdszone-functie. Een separaat in te stellen tweede urenwijzer die u het uur van de dag toont in een tijdszone naar keuze. Heeft u bekenden in Amerika, dan toont de oranje wijzer u in één oogopslag hoe laat het daar is.