De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en dat kan maar een ding betekenen: een nieuwe collectie van Ti Sento! Het sieradenmerk dat bekend staat om haar prachtig vormgegeven zilveren sieraden presenteert een schitterende najaarscollectie waarin de schoonheid en kracht van de vrouw centraal staat.

De uitblinkers van de nieuwe collectie zijn de Mix & Match ringen. Niks is te gek en alles kan! Combineer ringen naar hartenlust en steel de show met je prachtige creaties. Ook het kleurgebruik in de najaarscollectie is opvallend te noemen. Fonkelende blauwe sierstenen doen denken aan onbewolkte, frisse najaarsdagen. De sieraden met de zachtgroene stenen stralen meer een gevoel van warmte en gezelligheid uit.

20171109_Ti_Sento_BoumanOnline[2]

De armbanden en colliers benadrukken de stoere kant van de vrouw, met grote, stevige schakels en mooi gekleurde hangers kan je altijd geheel in stijl blijven. Geinspireerd door, hoe kan het ook anders, de modestad Milaan staat vakmanschap en topkwaliteit hoog in het vaandel bij deze collectie van Ti Sento.

Klik hier om direct de nieuwe Ti Sento collectie te bewonderen!