De jongste telg binnen de snelgroeiende MeisterSinger familie is de MeisterSinger Urban. Duidelijk herkenbaar door de typische kenmerken waar MeisterSinger om bekend staat, maar met een subtiele variatie die deze collectie uniek en speciaal maakt.

Het eerste dat opvalt zijn de grote uuraanduidingen op de 03, 06, 09 en 12 uur, waar de overige uren wigvormige indices hebben, voorzien van een kleine numerieke aanduiding. Ook bij de Urban modellen zijn, net als bij alle andere MeisterSinger horloges, alle uren weergeven in dubbele cijfers om het uiterlijk van de wijzerplaat mooi in evenwicht te houden.

In de robuuste edelstalen kast huist een Japans Miyota 8245 kaliber met een gangreserve van 42 uur. Dankzij het doorzichtige achterdeksel is het mechanische deel van het horloge mooi zichtbaar. De MeisterSinger Urban is verkrijgbaar in vier varianten, elk met hun eigen kleurstelling en bijpassende kalfslederen band.

Klik hier om direct naar de complete MeisterSinger Urban collectie te gaan!