De sieraden van Blush zijn razend populair in de winkel én webwinkel van Bouman en dat is niet zomaar. Blush biedt een brede collectie 14 karaats gouden sieraden. De tijdloze, stijlvolle designs worden veelal in drie goudkleuren gemaakt. Hierdoor is het voor iedere dame mogelijk is om een sieraad te vinden dat perfect aansluit bij haar overige sieraden. Voor ons is dit een goede reden om Blush uit te lichten als merk van de maand en direct een nieuwe aanbieding te lanceren.

De collectie Blush sieraden bestaat uit ringen, armbanden, colliers en oorsieraden. Die voor het grootste deel worden aangeboden in drie kleuren goud. Een combinatie van goud met synthetische stenen (zirkonia), geeft een rijke uitstraling. Binnen de collectie Blush ringen is het goed mogelijk om een solitaire ring te combineren met twee of drie aansluitringen, waardoor de keuzemogelijkheden en combinaties haast eindeloos worden.

Diamonds by Blush

De collectie van Blush is sinds enige tijd uitgebreid met diamantsieraden. Onder de naam Diamonds by Blush wordt een collectie ringen, hangertjes en oorsieraden gemaakt, allemaal voorzien van echte diamant. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is een goede prijs-kwaliteitverhouding, gecombineerd met een chic en tijdloos ontwerp. Door verschillende steengroottes en gewichten te gebruiken, is er voor ieder budget een origineel diamantsieraad te vinden. Zo vindt u diamanten oorstekers of een solitaire ring met diamant vanaf € 199,-. De maximale steengrootte voor een solitaire ring is 0.15 ct. Voor hogere diamantgewichten kunt u uiteraard wel bij Bouman terecht, maar voor het moment niet bij Diamonds by Blush.

Oorsieraden Aanbieding!

Bij BoumanOnline vindt u een groot aanbod Blush oorsieraden, varierend van knopjes tot hangertjes. Allemaal uitgevoerd in 14 karaats goud en veelal bezet met één of meerdere zirkonia-stenen. U krijgt tot en met 31 maart 2018 gratis een paar Blush oorsieraden t.w.v. € 29,- of € 32,- (witgoud) bij iedere Blush-aankoop vanaf € 250,-. Dus koopt u een mooie ring of armband? Dan krijgt u daar van ons gratis oorsieraden bij!* U kunt zelf uw goudkleur selecteren in de shopping bag.
Blush-Aanbieding
*U ontvangt de gratis oorsieraden bij (een combinatie van) Blush artikelen met een totale aanschafwaarde vanaf € 250,-. De aanschafprijs, is de prijs vóór aftrek van eventueel gespaarde Bouman Diamonds. Dus u kunt gewoon uw Diamonds inwisselen. Aanbieding niet geldig op sieraden uit de Blush Uitverkoop.