Het Amsterdamse sieradenhuis Buddha to Buddha, opgericht in 1998, is wereldberoemd geworden met zilveren sieraden voor zowel dames als heren. Bekende Buddha to Buddha-schakelmotieven als de Ben, Chain en natuurlijk de Batul behoren inmiddels tot de meest verkochte sieraden binnen ons assortiment.

In samenwerking met een selecte groep juweliers in Nederland heeft Buddha to Buddha de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuwe idee. Een complete lijn 18 karaats gouden Buddha to Buddha sieraden. Bouman is vanaf de eerste samples, die enkele jaren geleden al werden gemaakt, betrokken geweest bij dit proces. In zekere zin waren wij uw testpanel om te sparren met de makers, over de kwaliteit van het eindproduct. En eindelijk is het dan zover. De exclusieve lijn juwelen van Buddha to Buddha, in 18 karaats goud.

Voor deze eerste gouden collectie is gekozen voor een ring, armband en oorsieraden uit de Ben-serie. Een stoere schakel die zowel door dames als heren gedragen kan worden. Daarnaast maken we kennis met de Bennett, een compleet nieuwe armband, die lijkt op de Ben Leather. Het fijne Italiaanse leer van de Bennett is van de best mogelijke kwaliteit waardoor zowel geuren als scheuren tot een minimum worden beperkt. Op het 18 karaats gouden slot, prijkt het Buddha to Buddha logo.

De 18 karaats gouden Buddha to Buddha collectie is inmiddels leverbaar via onze website én in onze winkel in het centrum van Culemborg. Bouman is al ruim 15 jaar dealer van Buddha to Buddha sieraden en verkoopt deze sinds de oprichting van BoumanOnline.nl (2008) ook via het internet.