De iconische Aikon van Maurice Lacroix, nu ook verkrijgbaar met mechanische uurwerken.

In 2016 introduceerde Maurice Lacroix zijn iconische Aikon modellen. Een originele herinterpretatie van het herkenbare design uit de beginjaren van de Zwitserse fabriek. De afwerking van de horlogekasten en ook de horlogebanden is van extreem hoog niveau en toont aan dat op het gebied van design Maurice Lacroix zich kan meten met de grootste horlogefabrikanten op aarde.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Maurice Lacroix Aikon Automatic

Tijdens de meest recente editie van BaselWorld (23 maart 2018) lanceerde Maurice Lacroix de Aikon opnieuw. Maar dan nu met mechanische uurwerken. Bovendien komen ze met enkele spectaculaire nieuwe horloges in de reeds aanzienlijke Aikon quartz-collectie.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, biedt Maurice Lacroix een geselecteerd aantal dealers een uniek aanbod Special, en ook Limited Editions.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph Limited Edition Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph Limited Edition