Introductie van de Metris-collectie, de astronomische Lunascope en uitbreiding van de bestaande collecties met "Black Line" horloges.
Het Duitse MeisterSinger is één van de meest originele horlogemakers van het moment. Sinds de introductie van de eerste MeisterSinger waarbij de tijd met één wijzer af te lezen is, zijn er talloze vernieuwende ontwerpen op de markt gekomen die qua originaliteit niet voor elkaar onder doen. De meest recente toevoegingen aan de collectie lichten we hier toe.

MeisterSinger Lunascope

Een schot in de roos. Dat is de nieuwe MeisterSinger Lunascope. In een horlogemarkt waar de vraag naar een maanfase-complicatie toeneemt, maakt MeisterSinger misschien wel één van de mooiste en meest originele Moonphase-watches van dit moment. De Lunascope heeft een gigantische maanfase-display waarop een natuurgetrouwe maantekening incl. kraters is aangebracht.

MeisterSinger Lunascope MeisterSinger Lunascope

De basis voor dit horloge is de Pangaea. De soepele kastvorm die schuin onder het horloge wegloopt en de smalle bezel geven het horloge een open uitstraling. Het gebolde saffierglas maakt het helemaal af. Absoluut één van de mooiste horloges die in 2018 geïntroduceerd worden. De verwachting is dat de eerste modellen rond juni uitgeleverd worden.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Bouman.

MeisterSinger "Black Line"

Zwart, zwarter, zwartst. De MeisterSinger No. 3, Perigraph, Salthora Meta en Circularis zijn nu allemaal verkrijgbaar in een speciale "Black Line"-uitvoering met zwarte DLC-coating. Het Diamond Like Carbon is een overtreffende trap van hardheid en biedt ultieme bescherming van het staal. Het mat zwarte oppervlak is wat gewaagd voor MeisterSinger, maar het biedt voor liefhebbers wel een stoere uitvoering van de doorgaans klassieke modellen die uit Münster komen.

MeisterSinger Black Line MeisterSinger Black Line

MeisterSinger Metris

Een automatisch mechanisch uurwerk, in een robuuste retro-horlogekast. Een herkenbare MeisterSinger wijzerplaat met strakke indexen. En natuurlijk één wijzer voor de tijdsaanduiding. Dat is in het kort de nieuwe Metris van MeisterSinger. De aandachtige kijker ziet in de details een échte nieuwkomer in de collectie. Het gebolde saffierglas heeft een vergrootglas voor het datumvenster. De beschermde schroefkroon en het niveauverschil tussen de bezel en het onderliggende deel van de kast. Het geheel afgewerkt met glanzende en matte oppervlakten. Het horloge ademt pure kwaliteit. Standaard wordt de Metris geleverd met een comfortabele, zachte NATO-Band die eenvoudig te wisselen is voor één van de andere kleuren.

MeisterSinger Metris MeisterSinger Metris

Met de Metris maakt MeisterSinger opnieuw een horloge dat zowel door heren als dames gedragen kan worden. De eerste modellen zijn inmiddels binnen bij Bouman Juwelen en zijn ook te bestellen via de website.

MeisterSinger Limited Edition 2018

De Salthora Meta X wordt dit jaar als speciale Limited Edition Skeleton geleverd. In deze luxe geschenkverpakking vindt u tevens een exclusieve Albanu armband die afgestemd is op het ontwerp van de Salthora Meta X.

MeisterSinger Salthora Meta X Transparent Limited Edition MeisterSinger Salthora Meta X Transparent Limited Edition

Ook komen er twee MeisterSinger Edition 24h Limited Edition modellen. Denk aan de No. 2 van MeisterSinger, alleen dan met een 24-uurs wijzerplaat. De wijzer gaat één keer per 24 uur helemaal rond. Deze exclusieve en zeer gelimiteerde modellen komen in de loop van dit jaar beschikbaar.

Er zijn drie uitvoeringen. Een model wordt opgedragen aan Peter Henlein. De andere twee hebben de klassieke MeisterSinger uitstraling. Alle 24h Edition zijn gelimiteerd en genummerd tot 24 stuks. Later volgt er meer informatie.